Pagini

marți, 24 noiembrie 2009

Circul continua...iar base este bucatar!

Alegerile s-au terminat....alegerile continua! Adica, circul o sa mai stea in oras!

Crin a iesit din cursa pentru prezidentiale, dar se vorbeste acum, despre el si cu el, mai mult decat inainte de alegeri. Ce ciudata este viata asta politica!

Crin lupta impotriva lui base, a pdl-ului....adica lupta impotriva unora dintre politicieni...vrea un premier independent (oare poti fi independent in politica?)....strange politicieni de culori diferite la aceeasi masa....totul din dorinta de a urni mecanismul din loc....nu e lux, dar atunci cand tu ai chilotii carpiti in fund, nu faci nazuri, nu?

PNL si psd fac alianta....dupa cum stau azi lucrurile, PNL nu poate guverna in Romania de unul singur ... nu are si nici nu cred ca va avea prea curand atata forta cat s-o poata face....deci, ii trebuie un partener...pe piata exista pdl si psd....cu pdl s-a incercat si nu a mers....cu psd s-a facut ultima data pe sub masa si ...scart, buf, pam, poc....a mers ceva, ceva ....

basescu face alianta cu poporul roman...basescu lupta impotriva parlamentarilor...ei sunt politicieni si apartin unor partide....deci, base lupta impotriva partidelor si in final lupta impotriva democratiei.

base a devenit de curand bucatar, iar noi am lipsit de la acest eveniment important pentru tara. Ah, nu stiati acest amanunt? Ei, nici eu si nici altii. Dar e sigur: base este bucatar!
Pai, altfel cum ar putea un om cu mintea intreaga sa lupte impotriva lui insusi si a partidului sau daca ar fi politician si membru de partid? Va spun eu sigur: BASE E BUCATAR!

L-ati auzit sa zica ceva rau de bucatari? NUUUU! Ceea ce inseamna ca se exista o explicatiune!

In ceea ce priveste referendumul....numai de bine....vorba lui Caragiale:



PS: literele mici in cuvintele base, pdl, psd ... au fost utilizate cu buna stiinta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu