Pagini

marți, 20 aprilie 2010

Mesaj de la Florin Serban, regizorul filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier"



Foto: flickr.com


Mesaj de la Florin Serban, regizorul filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier"


Dragii mei,
nu inoportunez niciodata cu postari, dar lucrul asta vreau sa il fac public, cat mai public. Dupa cum unii dintre voi stiti, unul din actorii din "Eu cand vreau sa fluier, fluier" a fost arestat. Cele ce urmeaza sunt randuri despre el. Asa cum sper ca filmul sa schimbe ceva, poate ca si articolul ce urmeaza 
poate schimba ceva. Poate faptul in care voi l-ati privi pe omul asta. Ar fi suficient. V-as ramane indatorat daca veti avea generozitatea sa il puneti si voi pe ce aveti: blog, site, mai-stiu-eu-ce.

marți, 13 aprilie 2010

Hai sa invatam!




Particip la un curs de ...inginerie. Am platit o gramada de bani pentru asta. La fel ca mine au facut alti peste vreo suta de oameni. Unii au dat banii din buzunarul lor, altii din conturile firmelor pentru care lucreaza sau pe care le detin.
Se petrece totul intr-o sala de festivitati,  echipa de profesori e de vreo 12 persoane, nume grele de la mai multe facultati din Bucuresti.

Astazi a fost prima zi de cursuri...greu al naibii... program de la 9 la 18.

La sfarsitul zilei, nu pot spune decat ca am un gust de greata.
Citeste mai departe...




duminică, 11 aprilie 2010

M-am saturat de vaicareli!



Ne place sa ne vaitam, sa consideram ca suntem mai prosti, mai nenorociti decat altii si ca nu avem nici o scapare. Dar toate natiile au uscaturile lor, nici una nu este perfecta.